Bröllopet blev fulländat tack vare Mörlanda Livs AB

Hej fina fina ni. Välkommen tillbaka hit till mig. Förra veckan på fredagen hade min mamma och pappa bröllop och det var riktigt fint och de hade beställt catering i Borås för att de skulle kunna mätta alla magar och det var riktigt lyxigt.

Ni kanske tycker att min mamma och pappa gifte sig sent när jag redan har fyllt 25 år men de förlovade sig precis innan jag föddes och sedan sa de att om de har lyckats hålla ihop i 30 år så ska de gifta sig. Jag tyckte att det lät lite roligt först men sen funderade jag på det och det lät väldigt logiskt att om de har vart ihop så länge så kommer de förmodligen hålla hela livet, istället för att gifta sig och separera efter 5 år som många tyvärr gör. I alla fall var bröllopet jättefint och jag som brudtärna stod och grät för att det var så fint att se mina föräldrar så kära. När maten kom berättade de för mig att de hade beställt catering från Borås och med denna catering fick vi riktigt god mat som hade hög kvalité och det räckte till alla personer och blev till och med lite över som man kunde ha nästa dag som lunch. Jag tänkte först laga maten men mamma och pappa insåg sedan att det aldrig skulle gå, dels för att jag inte skulle hinna och dels för att jag inte visste hur mycket jag skulle göra av allt. Jag rekommenderar er att testa på att beställa catering från Borås hos Mörlanda Livs om ni ska ha någon stor tillställning för det var verkligen bekvämt!