Botade min ömma rygg

God morgon världen och välkommen hit. Min kära rygg har inte mått så bra sedan jag ramlade ner för den kullen när jag skulle ut och plocka kantareller. Jag lade upp ett inlägg förra veckan om det så om ni vill kan ni scrolla lite längre ned på sidan så kommer ni förstå varför jag har så ont. Det har dock blivit bättre nu efter jag gick och gjorde kiropraktik i Nyköping i onsdags.

Jag har ju inte kollat upp min rygg sedan jag ramlade ner för kullen eftersom jag har trott att det inte var någonting farligt direkt. Man brukar ha ont i några dagar när man har ramlat och slagit sig så detta var inte riktigt en chock och det är därför jag inte har gjort något åt det på en vecka. Min mamma som har arbetat inom sjukvården har dock tjatat på mig sedan olyckan att jag ska gå på kiropraktik här i Nyköping men jag har bara inte tagit tag i det. Jag var där i onsdags och det har helt ärligt blivit mycket bättre sedan dess. Jag är egentligen inte så insatt i vad kiropraktik är men det jag vet är att det kändes väldigt bra och att det har börjat läka nu. Jag har inte kunnat stå rakt på en vecka men nu efter detta har jag faktiskt kunnat stå rakt i några minuter innan jag har behövt sätta mig och det har ökat med flera minuter för varje dag som har gått. Jag förstår inte riktigt varför jag inte valde att gå på denna kiropraktik här i Nyköping dagen efter jag trillade för då hade jag sluppit att ha så ont. Man kanske ska lyssna på sin mamma oftare? Jag uppskattar er läsare så mycket, tack för att ni finns där, ni är bäst!