Gunthers Elektriska HB hjälpte mig med elen

Tjena, hallå, hej. Jag har haft ett väldigt stort problem den senaste veckan och det är att jag inte har haft någon el överhuvudtaget hemma hos mig. Det betyder att jag inte har kunnat skriva inlägg då min stationära dator behöver el och jag har inte heller kunnat använda min TV, telefon eller lampor alls så det har känts som att jag har levt på stenåldern. Jag förstår inte hur detta har kunnat hända men det jag visste var att jag behövde hitta ett företag om håller på med elservice på Tyresö så att de kunde hjälpa mig med detta problem.

Jag åkte hem till min mamma och det är tur att jag hade ett gammalt vanligt busskort och inte ett busskort som man har i telefonen för då hade jag inte ens kunnat ta bussen för att min telefon var urladdad. När jag kom fram till mamma hjälpte hon mig att leta efter företag som erbjuder elservice på Tyresö och då hittade vi Gunthers Elektriska. Vi ringde dem och de skulle komma med en gång för att kolla på vad det kan vara för fel. När de kom hem till mig så såg de med en gång att det var en kabel som har gått av och när jag väl tänker på det så måste det ha vart blixten som har slått ut all el och gjort sönder kabeln när den slog ned här i närheten förra veckan. I alla fall hjälpte de mig att byta denna kabel och nu fungerar elen igen. Det känns som att jag har gjort en tidsresa från stenåldern till framtiden nu då ljus och TV fungerar som det ska. Jag ville bara tacka Gunthers Elektriska för och deras elservice på Tyresö, utan dem hade jag fortfarande levt som en grottmänniska.