Jag fick hjälp med asfalteringen

Hej. Detta är mitt första inlägg så vi får se hur detta går. Jag lägger in lite bilder här nere på när jag fick hjälp av Wigh:s Entreprenad som hanterar markarbeten i Gävle. Jag fick hjälp med asfaltering av min garageuppfart eftersom den var ganska hålig. Nu ska jag berätta hur detta gick till.

Jo, det var så att jag hade folk här som hjälpte mig att lägga singelgrus mellan min altan och ingång till huset, och när de skulle åka iväg med sin stora traktor så hände något så att deras däck gjorde stora hål i min garageuppfart. Jag blev väldigt paff för att de bara körde iväg och när jag ringde till chefen på det företaget så sa han att jag fick stå för kostnaden för markarbeten i Gävle själv. Det tyckte inte jag var snällt och därför bad jag om hjälp av Wigh:s Entreprenad eftersom jag visste att med deras hjälp skulle allt gå bra med asfalteringen. De hjälpte min morbror en gång att asfaltera utanför hans hus så jag visste att deras kompetens var hur bra som helst. I alla fall kom de till mig och hjälpte mig med dessa markarbeten i Gävle hos mig och det blev riktigt bra. Alla hål var fyllda och min garageuppfart såg helt ny ut. Då jag fick betala denna kostnad själv gjorde jag det med nöje eftersom jag visste att detta företag skulle utföra asfalteringen bra och det blev som jag hade förutspått. Jag vet egentligen inte hur man skriver ett inlägg men jag hoppas att detta var bra och att det kommer komma in folk och börja läsa mig blogg då jag tycker om sociala medier mycket. Men du som läser detta får ha det så bra så hörs vi när vi hörs. Hej då.